<

Hoornist

Mijn naam is Laurens Woudenberg en ik ben als solohoornist werkzaam bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Deze functie had ik zonder de coaching van Monica niet gekregen. Daarom wil ik mijn goede ervaringen met Monica graag met u delen.

Monica heeft mij geholpen zowel bij de voorbereiding op mijn proefspel bij het Koninklijk Concertgebouworkest als tijdens mijn proeftijd als solohoornist aldaar. Met eenvoudige, nuchtere adviezen, oefeningen en aandachtstraining wist zij mijn concentratievermogen te vergroten en leerde ik op een effectieve manier omgaan met hoge psychologische druk. Ik heb geleerd mij te focussen op het maken van muziek zonder me te laten afleiden door stress en andere factoren.

Monica’s positieve uitstraling en enthousiasme zijn zeer inspirerend en motiverend. Daarnaast is zij in staat om coaching op maat te leveren. Ze is zeer professioneel, wekt vertrouwen en toont zich nauw betrokken. Als coach leert zij musici hoe ze in stressvolle omstandigheden hun focus op de muziek kunnen houden en zo toch op hun hoogste niveau kunnen presteren. Zij is in staat om mensen te helpen boven zichzelf uit te stijgen en eigen (mentale) grenzen te verleggen. Ik kan u de diensten van Monica Luijendijk van harte aanbevelen.